Á góðri stundu í Grundarfirði

Nú erum við flúin vestur, Grundarfjarðardagarnir eru um næstu helgi og vonandi að veðrið haldist eins og það er búið að vera núna síðustu daga.

Ég veit ekki hvað við verðum lengi en allavena eitthvað fram í næstu viku. Það verður fínt að komast aðeins í fjörðinn fagra.

Þangað til næst….

5 thoughts on “Á góðri stundu í Grundarfirði

  1. bíddu bíddu var að sjá að sálin er á föstudagskvöld í grundó… er það rétt??? hélt að það væri laugardag og ég ætlaði að koma þá…djöfull…hvað á ég að gera? er eitthvað vit í hinum sveitunum eða hvað?

  2. Edmonton dominated the Carolina Hurricanes on Saturday night and the 4-0 margin in Game 6 makes it hard to imagine the Oilers not hoisting hockey’s Holy Grail above their heads in less than 48 hours. And it would not come as any shock to see defenseman Chris Pronger, who had another 31-minute night, take the honors for the Conn Smythe Trophy as the playoff MVP.

  3. Edmonton dominated the Carolina Hurricanes on Saturday night and the 4-0 margin in Game 6 makes it hard to imagine the Oilers not hoisting hockey’s Holy Grail above their heads in less than 48 hours. And it would not come as any shock to see defenseman Chris Pronger, who had another 31-minute night, take the honors for the Conn Smythe Trophy as the playoff MVP.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s