Mamma mía

Jæja fólk. Eitthvað klikkaði þetta með fæðingarorlofið mitt því læknarnir á LSH ákváðu að fara frekar á einhverja ráðstefnu heldur en að gera aðgerð á henni Rúnu minni. Því þurfti að fresta aðgerðinni til 14 júlí og þar af leiðandi þurfti Tommi litli að fresta fæðingarorlofinu til 11 júlí sem er nú bara fínt. Ég verð þá í fríi eitthvað fram yfir verslunarmannahelgi.

Litla fjölskyldan fór upp í sveit um liðna helgi og hitti þar fyrir hin ýmsu ættmenni sem vissu ekki einusinni að kallinn væri búinn að fjölga sér. En það var samt mjög gaman þrátt fyrir leiðinlegt veður.

En nóg í bili

Þangað til næst…..

2 thoughts on “Mamma mía

  1. Edmonton dominated the Carolina Hurricanes on Saturday night and the 4-0 margin in Game 6 makes it hard to imagine the Oilers not hoisting hockey’s Holy Grail above their heads in less than 48 hours. And it would not come as any shock to see defenseman Chris Pronger, who had another 31-minute night, take the honors for the Conn Smythe Trophy as the playoff MVP.

  2. Edmonton dominated the Carolina Hurricanes on Saturday night and the 4-0 margin in Game 6 makes it hard to imagine the Oilers not hoisting hockey’s Holy Grail above their heads in less than 48 hours. And it would not come as any shock to see defenseman Chris Pronger, who had another 31-minute night, take the honors for the Conn Smythe Trophy as the playoff MVP.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s